• Nederlands
+31 76 - 562 05 52 - -

Endermologie

Oyu Pretty Beauty biedt Endermologie behandelingen aan voor zowel het gezicht als het lichaam. Endermologie is een techniek die helpt bij het verwijderen van hardnekkige vetten, cellulitis en rimpels. Hardnekkige vetten verdwijnen niet door diëten en sporten, maar worden wel afgevoerd door een Endermologie behandeling. Endermologie is in 1986 ontwikkeld door een Franse ingenieur die per toeval ontdekte dat met deze behandeling vetophopingen verdwenen. Sinds die tijd is het apparaat verder ontwikkeld en verbeterd en inmiddels is het wetenschappelijk bewezen dat Endermologie effectief is bij behandeling van bijvoorbeeld cellulitis, maar ook voor therapeutische toepassingen. De behandelingen helpen bij afslanken, verstevigen van de huid, verjonging van de huid en om klachten te verwijderen.

Wat is Endermologie?

EndermologieEndermologie is een behandeling waarbij een onderhuidse bindweefselmassage plaatsvindt. De bindweefselmassage is pijnloos en gebeurt door middel van een apparaat van LPG (vernoemd naar Louis-Paul Guitay). Het apparaat haalt via zuiging de huid omhoog, deze wordt gemasseerd en op- en afgerold. Hierdoor wordt elastine en collageen aangemaakt, waardoor de huid soepeler en steviger wordt en er celvernieuwing plaatsvindt. Daarnaast wordt de huid strakker en verbeteren de bloedsomloop en de stofwisseling van het lichaam. Dit is een relatief snelle en eenvoudige methode die zorgt voor huidverbetering op verschillende gebieden. Voor ieder huidtype en huidprobleem kan een speciaal programma worden ingesteld. De behandeling kan ingezet worden voor zowel esthetische als therapeutische doeleinden. Tijdens de behandeling draagt u een speciale bodysuit, zodat het apparaat beter over het lichaam glijdt en de huid beschermt wordt.

Waarvoor kan Endermologie gebruikt worden?

EndermologieVoor het lichaam

Endermologie kan toegepast worden op zowel het gezicht als het lichaam en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De huid op bijvoorbeeld de armen, benen, billen, buik en de taille kan behandeld worden om de huid te verstevigen en uw figuur te corrigeren. De behandelingen zijn ook uitermate geschikt voor behandeling van cellulitis, ook wel sinaasappelhuid genoemd. Een Endermologie behandeling voor het lichaam duurt per sessie 45 minuten. Oyu Pretty Beauty biedt ook voordelige tarieven voor een reeks van 10 behandelingen. Voor informatie over Endermologie prijzen, kunt u terecht op de tarieven pagina.Endermologie bij Oyu Pretty Beauty

Voor het gezicht

Bovendien kan een Endermologie behandeling op het gezicht zorgen voor vermindering van rimpels en fijne lijntjes, de huid verstevigen en weer laten stralen, verwijde poriën verminderen en zorgen voor een jongere uitstraling. Doordat de behandeling ervoor zorgt dat het lichaam meer elastine en collageen gaat aanmaken, is deze uitermate geschikt voor het bestrijden van huidverouderingsverschijnselen. Een volledige behandeling van het gezicht en de hals duurt per sessie 35 minuten. Ook voor het gezicht zijn behandelreeksen beschikbaar van 10 sessies. Voor de kosten hiervan kunt u terecht op de tarieven pagina.

U goed voelen in uw licham begint met een gezonde huid!

Dankzij de nieuwste apparatuur zijn wij in staat u de beste huidbehandelingen te geven, voor het reactiveren van het celmetabolisme.

Wij beschikken nu met de Cellu M-6 Alliance over de modernste apparatuur op dit gebied. Deze machine isuitgeroepen tot Professional Beauty Product of the year 2017. De huidstimulatietechniek zorgt voor gladgestreken rimpels, een stralende tint en een verstevigde huid. Dat allemaal op een 100% natuurlijke wijze het is de enige non-invasieve mechanische huidstimulatietechniek, die het celmetabolisme op natuurlijke wijze weet te reactiveren.

 

Wilt u de beste verzorging voor uw huid?

Maak een afspraak