• Nederlands
+31 76 - 562 05 52 - -

Rimpels opvullen

Voor een zachtere en zichtbaar jongere huid

Vanaf de leeftijd van 25 beginnen de fibroblasten minder substanties te produceren die essentieel zijn voor de jeugdigheid van de huid. De essentiële substanties omvatten collageen, dat de huid haar sterkte geeft, elastine, dat de huid haar elasticiteit geeft, en hyaluronzuur, dat de huid haar veerkrachtige aspect geeft. De huid begint te verslappen en verliest haar densiteit waardoor er rimpels en groeven worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals de zon, stress, tabak en zelfs vervuiling kunnen ervoor zorgen dat rimpels sneller verschijnen.

DE ENDERMOLOGIE OPLOSSING

ACTIE

De endermologie®-techniek is echte fitness voor de huid en stimuleert de huid zodat de fibroblasten, de jeugdcellen, ontwaken. Deze stimulatie, die even doeltreffend is als aangenaam, heractiveert het natuurlijke antiverouderingsproces:
– productie van nieuw hoogkwalitatief collageen.
– eliminatie van verouderde collageenfragmenten om de huid te ontgiften.
– versnelling van de elastinesynthese (+46%) voor een huid die resistenter is tegen meerdere microspiercontracties die vaak de bron zijn van expressielijnen.
– synthese van natuurlijke hyaluronzuren (+80%) om de huid meer volume te geven en rimpels te egaliseren.

RESULTAAT

De huid wordt zichtbaar verstevigd en van binnen uit opgevuld. De tekenen van veroudering vervagen terwijl de natuurlijke gezichtsuitdrukking wordt behouden.

VERLENG DE EFFECTEN VAN DEZE HUIDFITNESS THUIS MET DE ENDERMOLOGIECOSMETICA DIE HET MEEST GESCHIKT ZIJN VOOR UW TYPE HUIDVEROUDERING