• Nederlands
  • Engels
+31 76 - 562 05 52 - -

HIFU Gezicht

HIFU GEZICHT

“NIET-CHIRURGISCHE FACELIFT”
Het meest geschikt voor het tillen en vastzetten van de HUID

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) richt zich op het hele gezicht en de nek, het liften van wenkbrauwen, het verminderen van rimpels en in het algemeen het aanspannen en verjongen van de huid. Het resultaat is een natuurlijk jeugdige uitstraling met behoud van expressie en beweging.
De intense echografie-energie verjongt de huid effectief, waardoor u er jonger uitziet en u jonger voelt zonder de nadelen van injecties of operaties! We behandelen het hele gezicht, zodat je er niet jeugdig uitziet in het ene gebied en tien jaar ouder in een ander!

Hoe werkt het:

High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) levert via de behandelkop rechtstreeks warmte-energie aan de huid en het onderhuidse weefsel, het stimuleert het collageen van de huid zich te vernieuwen en zorgt voor hernieuwde spanning van de elastine vezels en verbetert daarmee de textuur en de verslapping van de huid. Hiermee wordt een liftend effect van de huid verkregen, terwijl er geen beschadiging van de opperhuid optreedt. Het is een behandeling waarbij ultrasound wordt gebruikt voor een vooraf bepaalde diepte van de huid, de SMAS (Superficiaal Musculo- aponeurotic System)laag. Hiermee kunnen resultaten verkregen worden die vergelijkbaar zijn met een face lift maar dan zonder injecties of plastische De resultaten zijn afhankelijk van de verslapping van de huid en de leeftijd af. Een extra voordeel van deze methode is dat je na de behandeling gewoon weer verder kunt gaan met je dagelijkse bezigheden.
De behandeling is niet geheel gevoelloos, er is een warmte prikkeling voelbaar. Wij adviseren voor de behandeling een paracetamol in te nemen.

Deze techniek is toepasbaar bij mensen van alle huidskleuren.

Welke gebieden kunnen worden verbeterd met 3D-HIFU SKIN?

HIFI is bijzonder geschikt voor hals, decolleté en kaaklijn. Ook het voorhoofd, slapper wordende huid onder de ogen en kraaienpootjes kunnen behandeld worden.
Deze behandeling is zéér effectief voor het bereiken van een verstrakking en verjonging van de huid en geeft met name heel goede resultaten bij het liften van uitzakkende huid en het verzachten van kraaienpootjes, glimlachrimpels en frons.

Hoeveel behandelingen worden aanbevolen?

Een enkele behandeling van het te behandelen gebied kan meestal volstaan. Vervolgens adviseren we een onderhoudsbehandeling na ongeveer 18 maanden. Indien u een gevoelige huid heeft kunnen we in onderling overleg er voor kiezen de behandeling over twee sessies met lagere intensiteit te verdelen.
In tegenstelling tot veel andere behandelingen ervaart u geen snelle uitwerking van het effect van de behandeling. Het vervagen van het resultaat is een natuurlijk proces van huidveroudering.

Met HIFU hebben we indrukwekkende resultaten bereikt voor onze klanten. De resultaten kunnen vaak direct na de behandeling worden gezien, het volledige effect van een behandeling toont zich echter ongeveer 2 tot 8 weken na de behandeling, waarbij de meeste klanten 12 weken na de behandeling het volledige resultaat verkrijgen.

Wat zijn de contra-indicaties voor deze behandelingen?
Wij kunnen geen behandelingen uitvoeren in geval er sprake is van:

  • Ziekten of afwijkingen aan de lever, nieren of hart.
  • Diabetes.
  • Metalen protheses nabij de te behandelen gebieden.
  • Stofwisselings- en bloedziekten .
  • Obesitas.
  • Indien u behandeling tegen kanker ondergaat.
  • Tijdens zwangerschap
  • Allergieën.

Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.